"Vitello tonnato"

de brunetica in Vita, 17 Oct 2011 | 5778 vizualizari

 

O reteta delicioasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vitello tonnato":

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul.  tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator  taiem  carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

     

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

17.10.2011, 22:01

Bine ai venit in rindul bucatarasilor, Ancutza! Speram sa-ti fim prieteni care sa-ti insenineze ziua, iar tu sa adaugi in site un zimbet si o vorba buna. Criticile-s interzise aici! Lege

kamy 1

18.10.2011, 00:22

bine ai venit!!cred ca-i tare bun

brunetica 1

18.10.2011, 15:07

draga bucataras am promis ca o sa vin pe blogul tau si mi-am tinut promisiune, la mine promisiunea este mai rea ca datoria . sincer imi face placere la tine pe blog toti bucatarasii sant foarte prietenosi si primitori si mai e ceva imi place sa gatesc si sa fac dulciuri iar la voi aveti o gramada de retete una si una mai delicioasa, acum am de unde invata retete noi de pe blogul "bucataras " va pupic dulce pe toti bucatarasii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu orez basmati&salbatic